Volg ons via RSS - BouweninLommel.be

BouweninLommel.be
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Volg ons via RSS

Infogids


Gratis RSS-feed van BouweninLommel.be
BouweninLommel.be houdt je snel en gericht op de hoogte van haar online bouwnieuwsberichten via RSS-feed.1. Wat is RSS?
RSS staat voor Really Simple Syndication. Het is een gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van interessante websites. RSS bestaat uit een stukje XML-code waarin onder meer de titel en de link naar de verschillende artikels vervat zijn.

2. Hoe kan ik RSS gebruiken?
Om de RSS-feeds eenvoudig en vlot te kunnen lezen, heb je een "RSS-lezer" nodig. Via een RSS-lezer kan je jezelf op zoveel RSS-feeds abonneren als je wil, van diverse websites en kanalen en over de meest uiteenlopende onderwerpen. Je bepaalt het allemaal zelf.
Websites met het icoontje RSS
 bieden deze dienst aan.

3. Waar vind ik een RSS-lezer?
Er zijn heel wat RSS-lezers (ook wel News Readers genaamd), die je op het internet kan vinden. Sommige zijn gratis, voor sommige moet u betalen. Een gratis RSS-reader is bijvoorbeeld Feedreader. U kunt dit programma downloaden van de website  www.feedreader.com. Een andere gratis reader is SharpReader, te vinden op  www.sharpreader.net.

Je kan ook een RSS-kanaal toevoegen via MS Internet Explorer of via MS Outlook. Meer info hierover vind je hier
.

4. Hoe kan je je inschrijven op de RSS-feed van BouweninLommel.be?
Om je in te schrijven op de RSS-feed van BouweninLommel.be klik je op bovenstaand RSS-icoontje. Plak vervolgens de link die dan verschijnt in je RSS-reader (of volg de instructies van je RSS nieuws-lezer).


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu